ZuZu med

ZuZu med je porodična firma koja se bavi proizvodnjom meda i pčelinjih proizvoda preko trideset godina… Osnivač, Nedeljko Brajović, u ZuZu medu od milja poznat i kao „matica”, profesor je istorije i veliki umetnik, koji se nije zaustavio tu: pronašao je talenat i za pčelarstvo.

Svoje interesovanje i ljubav prema pčelama preneo je na ostale članove porodice, koji su ih spremno dočekali i zajedno razvili mala umetnička dela od meda. Sa 180 košnica koje se nalaze u selu Orašac i tridesetak košnica na obroncima pešterske visoravni, u zavisnosti od paše, redovno sele svoje pčele i na taj način ubiraju različite vrste meda. A sve to čine kako bi pod okriljem majke prirode doprineli stvaranju jednog zdravijeg i boljeg društva. Upravo im najveće zadovoljstvo pričinjava prilika da podele plodove svog posvećenog rada i višedecenijskog iskustva sa drugima.

Kako su proizvodnja meda i pčelarstvo već duže vreme sastavni delovi njihovih života, uvek se raduju razmeni iskustava i novim saznanjima na njihovom medenom putu!