ZaDruga

Zalogaji su najslađi u dobrom društvu, pa je da podele ukusnu grickalicu, za druga i drugaricu, ZaDruga  kreirala poslasticu.

S porodičnih voćnjaka iz okoline Šapca, biraju se najbolje jabuke, šljive i kruške, koje se po najsavremenijim metodama suše i pakuju, i postaju zdrav i kvalitetan proizvod koji ne sadrži aditive i veštačke arome.

ZaDruga sušena šljiva, čips od jabuke i sušena kruška su grickalice koje daju pun ukus sušenog voća. Idealna su užina i savršena alternative za sve one koji uživaju u grickalicama, a traže njihovu zdravu varijantu.

ZaDruga je brend socijalnog preduzeća Agro Iris nastao 2016. godine, čija je misija da pomogne malim i srednjim proizvođačima iz ruralnih sredina. Poljoprivrednici biraju, beru, suše i pakuju najbolje domaće voće, a najveći deo prihoda od prodaje vraća se upravo kooperantnima.

O kvalitetu proizvoda svedoče i nagrade i priznanja koje su ZaDruga grickalice već pobrale na domaćim specijalizovanim sajmovima, a prava preporuka su zadovoljne mušterije koje u svojim domovima i na poslu konzumiraju ove super proizvode.

ZaDruga grickalice su pažljivo i s ljubavlju stvorene grickalice za celu porodicu.