Natura Gusto

Preduzeće Natura Gusto ima jednostavnu poslovnu filozofiju: sve je važno! Nijedan detalj, od izbora sastojaka do pakovanja, ne prepušta se slučaju. Takva filozofija podrazumeva da se njihovo poslovanje zasniva na dugoročnom planiranju, izuzetnoj posvećenosti i strogoj kontroli kvaliteta tokom čitavog proizvodnog procesa. Ali to ne znači da vodeći se čvrstim principima rada zaboravljaju na ono najvažnije: svojim radom žele da donesu uživanje, kako sebi, tako i potrošaču. Zato, s puno ljubavi i mašte osmišljavaju, isprobavaju, unapređuju i pakuju svoje galete i čips od pirinča, kao i ukusne namaze od leblebija.

Natura Gusto pirinčane galete se prave od integralnog pirinča i „po meri zdravlja“, bez veštačkih dodataka. Hranljive, a niskokalorične, predstavljaju idealni doručak i užinu, kao i zamenu za hleb tokom svih obroka. Namaz od leblebija, u svetu i kod nas poznat kao „Humus“, je tek posebna priča: sadrži više vitamina i minerala od bilo kojeg drugog umaka ili namaza!

A ono što sve njihove proizvode spaja jeste jedinstveni Natura Gusto standard: 100% prirodni, 100% kvalitetni i 100% ukusni!