Hoff

Aroniju smo otkrili i zavoleli pre nekoliko godina, negde baš u ono vreme kada se u Srbiji saznaje za njene blagodeti po zdravlje. Obuzela nas je potpuno, ne dopuštajući da prva zaljubljenost prođe. Posvetili smo joj se potpuno i u blizini Beograda zasadili jednu od najvećih plantaža u Srbiji. Našim rukama gajena, pažena i podizana u skladu sa zahtevima organske proizvodnje, 2014. godine donela je prvi rod koji je ceo pretočen u naš prvi proizvod – matični sok.

Naš sok (uobičajeno je da se jedna rakijska čašica matičnog soka aronije pije ujutru, neposredno posle buđenja a pre doručka) je potpuno i sasvim različit od drugih koji se mogu naći u Srbiji, bez obzira da li se radi o uvoznim ili ovde pravljenim. Naša aronija se presuje hladnim postupkom i u sok se ne dodaje šećer, ne stavlja se konzervans i ne razblažuje se vodom. On je 100% prirodan, matičan, osnovni, jedinstveni sok od isključivo naše aronije, uzgajan i proizveden u Srbiji.

Pored soka, trenutno u ponudi imamo još i nadev i preliv. Nadev je dobar prijatelj svih testa, sjajan u krofnama, odličan u pitama, nezamenljiv sa palačinkama ali izuzetan i kao džem, na parčetu hleba ili keksa. Preliv je suptilni dodatak različitim jelima, slanim i slatkim – mesu, sladoledima, kolačima… Naš program proizvoda od aronije će se uvećavati pa ćete, nadamo se, lako pronaći svoj omiljeni u kojem ćete zdravo uživati.