Gaia

Gaia brend je nastao 2017. godine kao rezultat želje grupe prijatelja da integrišu svoja znanja i dugogodišnja radna iskustva iz oblasti tehnologije hrane, prodaje i marketinga u cilju stvaranja proizvoda koji će biti zdrava i ukusna alternativa konvencionalnim proizvodima.

Gaia brend je koncept koji se u potpunosti uklapa u zdrav stil života. Proizvodnja proizvoda zdrave hrane, jedinstvena ponuda na tržištu, prepoznavanje potreba potrošača i stalno širenje asortimana su osnovne odlike ovog brenda.

Gaia veganski namazi su artikli iz kategorije zdrave hrane, proizvedeni od prvoklasnog povrća, po recepturi koja obezbeđuje najbolji balans hranljivih sastojaka za sve one koji brinu o svom zdravlju. Karakteriše ih izuzetno visoko učešće povrća u gotovom proizvodu, bez konzervansa, veštačkih boja, aroma, dodatog šećera i alergena.
Njihove sirovine zadovoljavaju najviše standarde u proizvodnji zdrave hrane, uz tendenciju da ih nabavljaju od lokalnih proizvođača, kako bi uključili širu zajednicu u procese kojima se prema prirodi odnosi odgovorno i na održiv način.