Food Concept

FOOD CONCEPT je zvanično osnovan i pokrenut 2015. godine i veoma brzo njegovi brendovi su se našli u vodećim trgovačkim lancima na teritoriji Srbije i Crne Gore. Proizvodnjom čilija počeli smo da se bavimo iz hobija i ljubavi prema ljutoj paprici. Ideja se dopala ljudima oko nas i na nagovor prijatelja, počeli smo sa sve većom proizvodnjom. Posao se razvijao i na kraju smo ušli u samo kreiranje, pravljenje i preradu čili paprike i dobijanje novih proizvoda.

Naša snaga je u visokom kvalitetu od sirovina proizvedenih u Srbiji, po svetskim standardima kvaliteta. Sva čili paprika je odgajena u Srbiji. Ne koristimo sušenu, u prahu ili uvezenu čili papriku. Politika naše kompanije je da ako proizvod ne možemo da napravimo od sveže paprike, onda preferiramo da ga ne pravimo uopšte.

MATADOR brend je premijum linija čili sosova inspirisanih kuhinjama Istočne Azije i Meksika i napravljenih od miksa čili paprika uzgajanih u Srbiji. Pažljivo odabrana mešavina zaslužna je za glavni miris i ukus. Miris je karakterističan za čili papriku, a ukus je izbalansiran i prilagođen našem podneblju, tako da se može koristiti kao dodatak jelima ili u pripremi sosova i preliva. Bočica sosa u modernom pakovanju krije prirodne sastojke bez konzervansa. Na ovaj put smo krenuli da bismo podelili sa ostalima ono u čemu mi uživamo. Ovo je put ljubavi kojim ćemo nastaviti da koračamo da bismo vas upoznali, edukovali, pokazali i zajedno otkrili nove ukuse i uživali u njima. Dobrodošli u svet čilija!