Dolovac Organic i tradicija

Porodično poljoprivredno gazdinstvo Dolovac Organic i tradicija donosi svoje zdrave i ukusne proizvode iz Futoga. Ali ovde se ne radi o čuvenom kupusu, već o nečemu mnogo slađem. Uvidevši da se svet menja i da ljudi kojima je stalo da sopstvene ishrane, traže nove i čvršće garancije da je ono čime se hrane proverenog, zdravog porekla, odlučili su da svoje poslovanje podignu na viši i odgovorniji nivo, te su započeli organski uzgoj voća.

Danas njihov asortiman obuhvata sušeno voće, matične sokove, džemove, razne premijum poslastice po tradicionalnim recepturama…

Kako kaže Ana Dolovac, koja je diplomirala na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu na smeru za organsku proizvodnju, prednost njihovog gazdinstva, između ostalog, leži u proizvodnom pogonu koji je nadomak voćnjaka, u inovaciji proizvoda, stručnom i kvalitetnom kadru i u konstantnom rastu broja zadovoljnih kupaca.

A mi dodajemo da njegova lepota leži u posvećenosti i radu porodice Dolovac koja neumorno ulaže sopstveni trud i strast u svaki aspekt njegovog razvoja.