Bliss Honey

Mi smo mala, porodična firma nastala iz poljoprivrednog gazdinstva koje se bavi pčelarstvom. Bliss Honey je med kremaste teksture kome smo prilikom procesa proizvodnje razbili velike kristale i na taj način sprečili dalju kristalizaciju. Moramo da napomenemo da se to razbijanje kristala postiže fizičkim putem i da se kvalitet meda ovim procesom ne menja. Potrebno je više od nedelju dana za dobijanje finalnog proizvoda što mu daje dodatnu vrednost.

Pored specifične teksture, drugačijim nas čini i inovativnost pri izboru kombinacija. U ponudi imamo med bez dodataka, med sa dodatkom liofilizovane maline, med sa dodatkom liofilizovane jabuke, limun trave i đumbira, med sa dodatkom pistaća i morske soli i med sa dodatkom kafe (9 vrsta arabike pomešanih s medom).

Naš med predstavlja zdrav namaz bez veštačkih dodataka – za doručak, užinu ili direktno iz teglice, kad vam „opadne šećer“. Savršen je dodatak i slanim i slatkim jelima, toplim i hladnim napicima, zaslađivač, namaz, preliv za piletinu ili ćuretinu (posebno med sa dodatkom limun trave ili sa pistaćima), zaslađivač, punjenje za praline, pri pripremi raznih kolača, torti (posebno onih koje se ne peku)…a naše lux pakovanje je idealan poklon.