Bibli

Bibli d.o.o. bavi se proizvodnjom i preradom mesa spajajući tradicionalan način proizvodnje sa savremenim standardima higijene i bezbednosti hrane. Pažljivo birani komadi mesa obrađuju se na starinski, zanatski način.

Bibli proizvodi obuhvataju domaće čvarke koji se proizvode po više vekova staroj srpskoj recepturi, kao i domaću svinjsku mast, koja je prepoznatljiva po svojim nutritivnim vrednostima i visokoj tački dimljenja.

Kompanija Bibli je sertifikovana od strane Quality Austria za uspešno primenjivanje standarda za bezbednost hrane ISO 22000 i sistema upravljanja higijenom HACCP, a poseduje i najviši AAA Gold sertifikat, čime je potvrđena bonitetna izvrsnost firme od strane švedske grupacije Bisnode AB.

Posebno su ponosni na „Superior Taste Award“ priznanje koje im je dodeljeno 2018. godine u Briselu. U poslednjih godinu dana dobijeno je i specijalno priznanje na Međunarodnom sajmu etno hrane i pića u Beogradu, kao i dve zlatne medalje na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu.