Bee Well

Zahvaljujući višedecenijskom iskustvu u oblasti pčelarstva, porodica Đurin se preko svoje firme Bee&Well trudi da bude lider inovativnosti u obradi pčelinjih proizvoda. Idealna lokacija za proizvodnju (u srcu Fruške Gore) omogućava da iz prirode u kojoj nema zagađivača, uz pomoć specijalno dizajnirane opreme, uzmu najbolje što ona nudi, a da iz porodične firme na tržište stigne upravo ono najkvalitetnije.

Najhranljivije materije iz prirode upravo dolaze iz pčelinje košnice, a među njima i perga. Perga je izvanredan, neprevaziđen i jedinstven ekskluzivitet ovih vrednih i u prirodi nezamenjivih bića, dok za čoveka predstavlja pravu riznicu korisnih sastojaka koje je nemoguće zameniti.

Perga je najkompletnija prirodna hrana na planeti, produkt savršenog balansa biljnog i životinjskog sveta. Sastav joj je veoma kompleksan i sadrži vitamine, minerale, proteine, belančevine, ugljene hidrate, aminokiseline, enzime i dr. Upotrebom perge poboljšava se opšte psihofizičko stanje organizma, kako kod odraslih tako i kod dece.