Anđeli

Nakon 30 godina iskustva u advertajzingu i medijima, Milica i Milivoje Čalija odlučili su da se posvete porodičnom biznisu koji će i generacijama koje dolaze na najukusniji način promovisati vrednosti iza kojih ovaj par danas čvrsto stoji. Kako sami kažu, uče svakog dana: o poslu, o recepturama, o ljudima, o životu, pridržavajući se osnovnog načela: „Ono što nije dobro za nas, nije dobro ni za vas.“

Njihovi ovseni kolači sa čokoladom i suvim voćem su pravi mali anđeli za nepca. Nude 10 različitih ukusa i svaki donosi posebnu radost! Mese ih s ljubavlju, uz muziku, od najkvalitetnijih dostupnih sastojaka bez aditiva i konzervanasa. Čak ih i brižljivo peku, kako ne bi u tom procesu razvili transmasti. Upravo zbog svega navedenog, Anđeli su poslastica kojom biste rado poslužili svoje najmilije, baš kao što su i Milica i Milivoje prve stručne degustatore pronašli u svojoj deci Milanu, Nadi i Danici.

Oni žele da doprinesu društvu tako što će ponuditi nešto dobro i kvalitetno, nešto na šta će i oni i njihova deca biti ponosni. Sa Anđelima su to i postigli.